TEPLÝ BUFET

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi

Houbový kuba s pečenými kachními prsy

Medailonky z vepřové panenky s medovou cibulí a sušenými rajčaty (zámecké brambory s máslem a petrželkou)

PŘEDKRMY

Masová paštika s brusinkovým želé

Anglický roastbeef s celerovým salátkem

Uzený hovězí jazyk s křenovou pěnou

SALÁTY, OVOCE A ZELENINA

Caprese (cherry rajčata a baby mozzarela)

Grilovaná cuketa ve slaninovém kabátku

Žlutý meloun s parmskou šunkou

Ovocná mísa

Ravioli z červené řepy plněné tvarohem


VEČERNÍ BUFET

Kuřecí galantína

Hovězí guláš

Mix miniřízečků (vepřové, kuřecí)

Vepřové řízečky

Kuřecí řízečky

Marinovaný losos s dipem z dyjonské hořčice

Pikantní dresing

Bylinkový dresing

Bazalkové pesto

Slaný závin

Jablečný závin

Tvarohový závin

Prasečí nožka