TEPLÝ BUFET
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi
Houbový kuba s pečenými kachními prsy
Medailonky z vepřové panenky s medovou cibulí a sušenými rajčaty (zámecké brambory s máslem a petrželkou)
PŘEDKRMY
Masová paštika s brusinkovým želé
Anglický roastbeef s celerovým salátkem
Uzený hovězí jazyk s křenovou pěnou
SALÁTY, OVOCE A ZELENINA
Caprese (cherry rajčata a baby mozzarela)
Grilovaná cuketa ve slaninovém kabátku
Žlutý meloun s parmskou šunkou
Ovocná mísa
Ravioli z červené řepy plněné tvarohem
VEČERNÍ BUFET
Kuřecí galantína
Hovězí guláš
Mix miniřízečků (vepřové, kuřecí)
Vepřové řízečky
Kuřecí řízečky
Marinovaný losos s dipem z dyjonské hořčice
Pikantní dresing
Bylinkový dresing
Bazalkové pesto
Slaný závin
Jablečný závin
Tvarohový závin
Prasečí nožka